Trenger dere et nytt universalt bor?

16 desember 2020
admin

Trenger dere et nytt universalt bor?

Når det kommer til bor er det utrolig mange veier man kan gå. Det finnes bor til spesifikke materialer og applikasjoner, det finnes mikrobor til de aller minste jobbene og bor av kvaliteter og materialer som støtter den oppgaven de skal løse.

Men på den andre siden har vi også noe så viktig og genialt som et universalbor. Og de skal man på ingen måte ha tanker om at har dårligere kvalitet, for det er på ingen måter sant. Vi kjøpte universalt Bor fa Seco Tools og har blitt så innmari fan av den allsidigheten det kommer med.

Når det kommer til å velge bor er det mange ting man skal tenke igjennom før man tar et endelig valg og en av dem er klart allsidighet. Avhengig av hvilken type produksjon man har og hvilke behov man dermed har, så kommer det til å se forskjellig ut for de aller fleste bedrifter.

Unike bedrifter har unike behov for bor

De borene vi kjøpte har avansert teknologi når det kommer til belegging og har i tillegg en spesielt designet geometri som gjør at det passer perfekt til de aller fleste applikasjoner. Det gjelder de aller fleste industriene der fokuset på hull-kvalitet er styrende. 

Universalbor kan brukes i alt fra støpejern, rustfrie materialer, stål og rustfritt stål på en utrolig effektiv måte. Når man kjøper bor skal man nemlig være sikker på at det man kjøper kan hamle opp med den typen materialer man jobber med. Man skal aldri ta det som en selvfølge at det gjør det, selv oms sannsynligheten er stor.

Vi fikk veldig god veiledning da vi skulle velge og det kan bare anbefales å be om hjelp hvis man ikke føler seg helt hundre prosent sikker. For det er alltid nye ting på markedet!

Flere nyheter