Stillas til alle oppgaver

12 juni 2020
admin

Stillas til alle oppgaver

Uansett hvilket prosjekt du skal sette i gang med som krever et stillas, er stillaset helt avgjørende for hvordan prosjektet kan bli satt i gang. Et stabilt stillas som er lett å montere og demontere er bra og hos Strand Stillas kan man få stillas laget av aluminium, som er mye lettere å håndtere enn de som er laget av stål — en klar fordel. Sikkerhet er i høysetet og stillaset monteres med ekstra rekkverk som sikkerhet for de som skal jobbe på stillaset.

 

Stillas-pakker

Når man trenger et stillas trenger man enten en komplett pakke, eller bare deler og Strand Stillas har begge deler. De tilbyr et stort antall stillas-pakker til ulikt bruk og til ulike behov og leveres komplett med alle monterings-detaljer. Uansett hva man har behov for kan man få en pakke som passer — enten man bare har behov for en lite stillas eller er skikkelig stort stillas til en kjempestor oppgave. Du kan faktisk også få laget en stillas-pakke som passer til en egendefinert kvanta etter akkurat ditt behov hvis ingen av de fine standard-pakkene som finner passer til det du trenger. Du kan både leie, kjøpe og påmontert stillaset du trenger. Du kan se mye mer om hvilke muligheter du har her https://www.strandstillas.no/

Standard modulmål

Fordi Strand Stillas har standard modul-mål på 3,07 m x 0,73 m er det stillaset man leier kompatibelt med de aller fleste andre stillas-systemer, noe som gjør det enkelt å komplettere noe man allerede har, men aller helst vil utvide fordi man trenger mer enn det man allerede har. Man kan heldigvis få god veiledning og finne en fin løsning som passer til det man allerede har, hvis det systemet man har er kompatibelt med Strand stillas — noe det nesten med sikkerhet vil være. Heldigvis!

Flere nyheter