Smekket deg ute? Hva gjør man?

26 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Når man flytter hjemmefra, og kanskje bor helt alene og ingen andre har nøklene dine, så er det en frykt at man på et tidspunkt kommer til å låse seg ute. Men hva gjør man egentlig hvis dette skjer? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Hva skal man gjøre?

Det er altså mange som bare har èn nøkkel til hus eller leilighet, og da kan man stå med skjegget i postkassen hvis man har smekklås og døren er låst, men nøklene er inne eller kanskje et helt annet sted der man ikke får tak i dem.

Det kan være lurt å forebygge dette ved å gi en ekstranøkkel til noen du stoler på, så du vet at du alltid kan komme inn. Men noen ganger er det altså sånn at man har smekket igjen døren og står utenfor egen inngangsdør uten å kunne komme inn. Og hva gjør man da? Da kan du ringe en låsesmed. Da kan du få hjelp akkurat når du trenger det i nærheten av deg. 

låsesmed Oslo

Låsesmed i nærheten av deg 

Du kan enkelt kartlegge en låsesmed i Oslo så du er helt sikker på at du kan få akkurat den hjelpen du trenger hvis du på et tidspunkt står utenfor døren uten å kunne komme inn. Det er også sånn at mange låsesmeder har døgnvakt og helgevakt, så det er ikke sånn at du må sove utenfor hvis du har låst deg ute midt på natten en kald vinternatt.

Det er alltid hjelp å få, og det kan være lurt å være litt forberedt på dette, og finne ut hvor den nærmeste låsesmeden er i tilfelle av at du rent faktisk har låst deg utenfor din egen dør. Det gjør at panikken blir litt mindre hvis det skulle skje en dag. Det er godt å vite. 

Flere nyheter