Slipp kreativiteten løs med vegdekor

21 januar 2021
admin

Ønsker du deg noe på veggene? Det gjorde jeg også. For til tross for at vi i Skandinavia elsker hvite vegger og et minimalistisk uttrykk i hjemmene våre er det mange av oss som kanskje faktisk ønsker oss noe litt annet og vegdekor kan være en fin ting å begynne med.

Vegdekor er en av de måtene vi kan gjøre noe i hjemme våre uten at det føles inngripende hverken økonomisk eller nødvendigvis stilistisk. Så hvis vi vil beholde den minimalistiske estetikken, men utforske litt mer hva vi kan gjøre med dekor til tross for den minimalistiske stilen, er det et bra sted å starte. Det gir nytt liv.

For en bitteliten forandring er kanskje akkurat det du trenger for å føle at du har gjort noe fint for deg selv, men uten å bruke alt for mye penger eller investert i noe stort. For når man begynner å utforske stilen sin er det det man har behov for – å føle at man gjer noe som gir nok forandring til at man kan se det, men uten å gjøre en stor investering som føles for overveldende før man vet om man liker det.

Velg noe du vil være stolt over å vise frem

Når det kommer til vegdekor er det mange veier man kan gå. Man kan velge å bruke wallstickers, man kan velge å bruke plakater, man kan velge bruke fototapet, eller man kan velge å bruke noe helt annet. Vi begynte med plakater og fikk printet noen skikkelig fine hos sohu-shop der vi valgte både motiv og størrelse. 

Det å velge noe som vil gi rommet mer energi og følelsen av å ha pusset opp uten å egentlig ha gjort så veldig mye er en liten investering, men likevel noe som gir veldig mye glede og det er noe man skal fokusere på.

Flere nyheter