Skal du kjøpe møye lamper til høsten?

23 september 2020
admin

Skal du kjøpe møye lamper til høsten?

By Rydéns er en svensk bedrift som har laget lamper i utrolig mange år. De har fokusert på både det tidløse og minimalistiske og de mer sprudlende og moderne lampene – sånn at det er mulig for absolutt alle å finne noe de liker. Moderne lamper inspirert av skandinavisk design er det som selger mest for tiden og se selger flott lamper som passer inn sammen med dette uansett om du ser etter pendler, gulvlamper, bordlamper, vegglamper eller taklamper. Du kan alltid finne noe dom gir deg mulighet for en personlig og annerledes innredning i hjemmet.

Svensk design på sitt beste
Lys er ofte noe vi undervurderer og det er litt som at man glemmer mørket med en gang våren kommer og dagene blir lenger, men høstmørket kommer alltid igjen, alltid snikende som om man hadde glemt at det eksisterte.

Men man skal ikke undervurderer den viktigheten godt lys har og godt design er nesten like vittig også. Svenskene er ikke velsignet med mye mer lys enn oss gjennomse mørke vinteren, så svensk design er like fokusert på å produsere gode løsninger for lange vintre. Med en by rydens lampe får du både bra lys og svensk design med lang historie!

En familiebedrift

Familiebedriften By Rydéns er en ledende lampe-produsent i Sverige og har en lang historie og god erfaring med produksjon av lamper. De ble grunnlagt i 1958 i byen Gnosjö, der hovedkontoret fortsatt er plassert den dag i dag. I dag har svensk design strukket seg langt over de svenske grensene og i dag har de kontorer i både Hong Kong og Guangdong i tillegg til de svenske og selger lamper til absolutt hele verden.

De selger belysning til både private hjem og offentlige miljøer på mange forskjellige markeder og er kjent for å være pålitelige, lidenskapelige og profesjonelle. Så når du kjøper en by rydens lampe får du ikke bare en lampe, men en liten bit historie også!

Flere nyheter