Sånn finner du en seng som passer til dine søvnbehov

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er mange måter å anskue en god seng på, men for de fleste vil en god seng være en seng som gjør at man sover bedre, og som sørger for å støtte godt. En god seng er utvilsomt også en seng som holder lenge. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på, når du skal finne og velge en god seng. 

Finn en praktisk seng

En praktisk seng kan være flere ting når vi snakker om senger. Det kan for eksempel være en mindre seng, som kan gjøre seg unnselig som daybed i et gjesterom eller en hybelstue, eller det kan være en seng som kan trilles vekk i skuff eller skap. Det finnes mange alternativer, og mange smarte løsninger for deg som kanskje bor smått eller vil utnytte plassen maksimalt. 

Uansett hva som er formålet med sengen, er det lurt å velge en god seng som holder lenge. Det gjelder uansett om det er en gjesteseng eller en seng til deg selv. En god seng varer i mange år og kan bidra til at du sover bedre – hvilket unektelig også er utrolig praktisk. Derfor kan en praktisk seng innebære mange forskjellige ting. Det viktigste er at du finner den riktige sengen til ditt søvnbehov. 

Finn riktig seng

Når man snakker om å finne riktig seng, så handler det mye om å velge riktig fasthet på madrassene. Legg merke til at madrassene er i flertall, det er nemlig sånn at de beste sengene har mer enn bare èn madrass. Man kan velge å kjøpe en overmadrass til en vanlig seng, eller en rammemadrass, men med en sengetype som en kontinentalseng, får man tre madrasser i èn seng, som alle tre jobber for å gi deg best mulig komfort og støtte. Når man kjøper seng på nettet, kan man få god veiledning for å velge riktig fasthet. 

 

Flere nyheter