Sånn finner du den rette på nettet

26 juli 2021
Johanne Larsen

Vi dater mer på nettet enn noensinne, og det er faktisk begynt å bli den primære måten folk møtes på. Det er altså ikke lenger tabubelagt å ha møtt den eneste ene på mobilapp eller på nettet. Det er faktisk det som er mest vanlig. Og derfor får vi også flere muligheter, men hvordan går man egentlig frem? Det skal vi se på her. 

Ha tydelige kriterier, men vær fleksibel 

Når man skal finne en på nettet, så er det veldig lurt å være klar over hva man ser etter i en partner. Det er dog ikke nødvendigvis så lurt å ha en lang sjekkliste med punkter som et enkelt menneske umulig kan oppfylle. Det er også dumt å velge noen bort som mangler et punkt på listen din… i stedet kan man ha noen retningslinjer, og noen ting som er viktige, men det burde ikke være for spesifikt – da kan man fort få problemer med å finne noen som oppfyller kravene. 

Finn sider som passer til dine behov

Det er faktisk ikke sånn at alle datingsider passer for alle. Det er heldigvis blitt et stort utvalg av datingsider, så man kan finne noen nesten uansett hva man er på jakt etter. Hvis man er voksne, og kanskje er på jakt etter en annen og litt mer pikant type dating, enn man finner på mange andre datingplattformer, kan det være lurt å se på plattformer som https://adultsex.dating/no/. Det er jo ikke sånn at all type dating trenger å lede til noe seriøst. Det er jo mange typer måter å date på, og noen er kanskje basert på noe helt annet enn andre. Kanskje vil man bare finne en partner man kan ha det litt morsomt med? Da er det helt klart mest praktisk å finne en som vil det samme som deg. 

Flere nyheter