Rydd i garderobeskapet

16 mars 2020
Mathias Bjelland
Rydd i garderobeskapet

Du er kanskje en av dem som liker å ha kontroll over garderoben til enhver tid. I så fall er det en rekke tips du kan følge for å oppnå en stilfull garderobe. du bør først ta ut alle klærne dine for å se om det er noe klær eller tilbehør som kan kastes. Du kan også vurdere å selge klærne på bruktmarkedet eller å gi dem bort til andre som trenger klærne mer enn deg.

Etter en grundig vask av garderobeskapet er det på tide å klargjøre klærne slik at de kan henges og ryddes inn i klesskapet igjen. Det er da viktig å påse at samtlige av klærne dine er rengjort og strøket for at du skal slippe å gjøre dette en gang til før bruk. Det anbefales også å henge opp så mange av klærne som mulig på kleshengere. 

Ved å gå gjennom hele garderoben din vil du raskt se om det noen klesplagg du må tilføre garderoben for at du skal ha nok plagg til sesongen begynner. Du bør da ta deg noen runder i butikkene for å finne flere favorittplagg. Du kan også handle på nett hos blant annet https://www.kleins.no/

Sorter klærne etter sesong 

Før du rydder klærne dine inn i garderobeskapet kan du effektivt sortere klærne etter sesong, farger og antrekk. Ved å lagre klærne dine etter hvilke klær du bruker på sommer og vinterstid, vil du spare mye tid i det daglige. I tillegg vil du spare mye plass om du kan legge bort den ene sesongen i mellomtiden.

Når du er ferdig med å sortere garderoben din kan du begynne med å henge plaggene dine inn i klesskapet igjen. For at det ferdig resultatet skal bli best mulig bør du henge de fleste plaggene på kleshengere. Plasser gjerne tilbehør sammen med med antrekkene og skoene som passer.

 

Flere nyheter