På tide å få ordnet opp i vintergarderoben?

29 august 2021
Johanne Larsen

Når det begynner å bli kaldt ute, kan det være på tide å få ryddet opp og ut i garderoben og se hvilke muligheter man faktisk har. Her får du noen gode tips til hvordan du kommer godt i gang og får satt sammen den ultimate vintergarderoben. Så slipper du å bekymre deg for at du ikke har noe å ha på deg når vinteren kommer. 

Rydd ut av det du har 

Noe av det første du bør gjøre, er å rydde ut av det du allerede har. Det er mange av oss som har flere generasjoner med klær  hengende i klesskapet som vi aldri bruker og som vi aldri kommer til å bruke. Det er dumt, for det gjør faktisk at vi mister oversikt over det vi har og det vi har lyst til å bruke – det som passer sammen og som gir oss den stilen vi vil ha. 

Derfor er noe av det første du skal gjøre å rydde. Dette er også en gylden anledning til å rydde bort sommertøyet for sesongen (sørg for at det er rent og forsvarlig pakket), så du utelukkende har vintrgarderoben å forholde deg til når du skal finne ut av hva du skal ha på deg. Det gjør det hele mye lettere. Så kan du finne ut av hva som mangler, og som du trenger for å fullende vintergarderoben. 

Yttertøy er også viktig! 

Det er lett å glemme yttertøyet i alle ullgenserne og buksene, men det er faktisk et av de viktigste elementene i en vintergarderobe. Det er nemlig sånn at yttertøy er noe av det vi bruker aller mest, og aller oftest. Sånn er det å bo i et kaldt land, da trenger vi godt yttertøy mesteparten av året, så her kan man med fordel investere litt ekstra. 

https://aktivvinter.no/brand/helly-hansen finner du flott og praktisk yttertøy som holder deg varm hele vinteren. Så er du og vintergarderoben godt forberedt. 

Flere nyheter