Oppdater barnerommet billig

25 november 2020
admin

Oppdater barnerommet billig

Hvis det er noe dette året har lært oss er det at det er så ufattelig viktig å ha det bra der vi er, der vi bor, der vi oppholder oss, der vi lever livene våre. Det er lenge siden noen av oss har vært hjemme så mye som vi har i år, hverken frivillig eller ufrivillig.

Det har bydd på mange utfordringer og mange utfordringer vi ikke hadde sett for oss å bli stillet ovenfor engang. Så derfor har det også vært et år der det har blitt ekstra viktig for oss å fokusere på og legge arbeid i det med å ha et fint sted å bo, at vi skal skape variasjon og varme som holder oppmerksomheten til ungene våre og utfordrer oss voksne til å ha det bra også.

Wallsticker i høy kvalitet

Et wallsticker er akkurat det det høres ut som. Det er klistremerke som er laget til å sette på veggen. De lages til både barn og voksne, men i dag tenkte jeg at vi skulle snakke om barn og barnerom. Alle som er foreldre i 2020 har nok oppdaget at det krever mer å holde oppmerksomheten til barna sine enn de trodde.

Det at de har vært hjemme hele tiden har sikkert vært både fint og utfordrende, men fordi de ikke er på skolen trenger de å bli stimulert og få variasjon på en helt annen måte. Å oppdatere rommet deres kan være et prosjekt de synes er gøy og det behøver ikke å være dyrt heller.

Skreddersydde løsninger

Vi valgte å kjøpe vårt wallsticker på Sohu-shop.no fordi de både designer og trykker selv. Det betyr at de både kan hjelpe med å designe våre egne merker og at de har kontroll på hele produksjonen og alle leddene, noe som gjør at kvaliteten bare er bedre. Vi har vært kjempefornøyde.

Flere nyheter