Morsomme uteaktiviteter for barn

05 juli 2021
Johanne Larsen

Er du på jakt etter morsomme uteaktiviteter for barn? Det skal vi se litt nærmere på her, så du er full av inspirasjon når du leter etter morsomme aktiviteter man kan gjøre ute – uansett vær. 

Skitur i byen

Det er blitt mer og mer vanlig å dra på skitur i byen når snøen begynner å legge seg i parkene. Det er nemlig ikke sånn at man må dra ut i skog og mark når det endelig blir skiføre. Det er noe hyggelig og gammeldags over å gå på ski midt i byen, og det leder litt tankene hen til å kjøre sparkstøtte og oppleve vintereventyret i Astrid Lindgrens univers. Derfor er det ikke så rart at mange drømmer om å gå på ski i byen, og det er det heldigvis mange muligheter for. 

Ha det gøy på sparkesykkel

Det er ingen tvil om at sparkesykkelfeberen er over oss igjen, og derfor er det også mange barn som ønsker seg sparkesykkel veldig. En sparkesykkel er også en gave som byr på mye moro, men det er selvfølgelig også viktig å sørge for at sikkerheten er i orden. Det kan for eksempel være med å bruke hjelm, knebeskyttere, albue- og håndleddsbeskyttere, så du føler deg så sikker som mulig på å unngå alvorlige fallulykker på sparkesykkel. Det er også lurt å snakke med barnet om hvordan man ferdes så sikkert som mulig på sparkesykkel for å unngå eventuelle ulykker.

Når det er sagt så er sparkesykkel en utrolig morsom aktivitet for både barn og voksne, så lenge man sørger for å gjøre det i et sikkert miljø og at barnet har tydelige regler i forbindelse med trafikk. Sparkesykkel er like populært nå som det var på begynnelsen av 2000-tallet, og det er også mange voksne som har kastet seg på trenden. 

Flere nyheter