Kjøp omformer til bilen online

16 mars 2020
Maria Laugesen
Kjøp omformer til bilen online

Dessverre er det ikke alle elektroniske gjenstander vi bruker som skal lades ved samme spenning, eller som passer i samme stikk. Derfor er det nesten en må-ha i dag med omformere som kan sørge for at du kan lade dine elektroniske gjenstander flere steder. De er både smarte å ha med på ferie for å sikre at du også kan lade tingene dine i utlandet, men en omformer er også utrolig brukbar hjemme i hverdagen. Det gjelder for eksempel for deg som kjører mye bil, og som ønsker å kunne bruke laderne dine både i bilen og i hjemmet.

Her er det helt opplagt med en omformer fra 230v til 12v sigarettplugg. Denne sørger for at du kan lade de tingene, som ellers kun passer i sigarettplugg, i vanlige stikk. Her får du altså en inngangsspenning på 220-240v AC, mens utgangsspenningen er 12v DC. Hos Batterionline.no kan du finne en omformer 230v til 12v som kan håndtere opptil 1000mA eller 12 watt. Det er en smart og kompakt liten adapter som kun veier 50 gram, og som derfor er enkel å ha med seg overalt. Den er utstyrt med LED-indikator og er generelt sett utrolig enkel å bruke. Her er det ingenting å gå feil av – bare sett den i stikket, koble til det du trenger, og få ladet dine gjenstander overalt.

Når du handler hos Batterionline.no, så får du garanti for høy kvalitet. De leverer kun produkter fra nøye utvalgte leverandører og produsenter, og hvert eneste produkt lever opp til en høy standard. Derfor kan de alltid garantere at du får et produkt i topp kvalitet, som har de nødvendige sikkerhetsgodkjenninger for at du kan anvende det trygt og enkelt. Samtidig får du hele 30 dagers full returrett på alle ladere og adaptere, og du får 1 års garanti på produktet.

Flere nyheter