Hvordan sender du din pakke til utlandet?

26 mars 2020
Maria Laugesen
Hvordan sender du din pakke til utlandet?

Mange bedrifter avhenger av å kunne sende pakker til utlandet. I dag har verden blitt så globalisert at transport og forsendelser rundt i hele verden er helt normalt. Derfor finnes det masse muligheter for hvordan du kan sende pakker fra Norge til utlandet, uansett om det er til private formål eller relatert til virksomhetens drift. Per kan transporteres med båt, fly eller lastevogn rundt omkring til alle verdens land, og det er stort sett ikke noe som er umulig å sende.

Utenlandske selskaper som UPS, DHL, FedEx og skandinaviske selskaper som Posten og PostNord tilbyr internasjonale forsendelser. Alle tilbyr ulike vilkår, betingelser og priser. Derfor er det helt opp til dine individuelle ønsker og behov, hvilken løsning som er best. Og selvom én løsning kan være den beste for én type pakke, så kan en annen være det for en annen forsendelse. Derfor bør bedrifter som ofte sender til utlandet også holde seg oppdatert på hvilken mulighet som er best, frem for bare å velge den samme hver gang.

Hos Billigpakke.no kan du raskt og enkelt finne ut hvilken løsning som egner seg best til hver situasjon. Her må du nemlig skrive inn hva du vil sende – om det er en pakke, dokument, pall eller container – hvor stort det er, og hvor det skal sendes til. Og så får du frem en liste over alle de muligheter som oppfyller dine krav og behov. Her kan du da fritt sammenligne de på pris og vilkår, og så kan du utvelge den som er best og billigst for deg. Det tar kun få minutter å gjennomføre prosessen, og det kan spare deg for mye tid og penger på hver eneste forsendelse. Samtidig kan du bestille forsendelsen direkte gjennom siden, så du trenger ikke besøke selskapenes egne sider og lete etter samme mulighet.

Flere nyheter