Finn riktig wallsticker for ditt hjem

05 juli 2021
Maria Laugesen

Barnerommet er et sted som skal være morsomt, koselig og trygt å være på. Med fargerike veggdekorasjoner kan man skape et lysere, finere og mer personlig barnerom som barna vil elske å være på. Og her er wallstickers helt opplagte.

Flotte motiver med masse farger

Wallstickers er praktiske for barnerommet av flere årsaker. Først og fremst er de ikke bare enkle å feste, men også enkle å fjerne igjen uten å etterlate merker. Det betyr at du kan skifte ut dine wallstickers når barna blir eldre og får andre interesser – noe som jo skjer ganske ofte i de tidlige årene.

En annen fordel ved wallstickers for barn er at det finnes så mange muligheter. Rett fra spennende dyremotiver til vakre prinsesser, fra motiver av sport til tegneseriefigurer. Du kan velge presis det som barna er glad i, og du kan skape et helt unikt og personlig barnerom på denne måten.

Barna vil elske å ha deres favoritt dyr, deres venner fra film og TV, eller kanskje deres store idoler hengende på veggen.

Motiver for resten av hjemmet

Men wallstickers er ikke kun for barnerommet. De kan nemlig også brukes til resten av hjemmet – både kjøkken, bad, stue, soverom, entre, hjemmekontor osv. Det er bare å finne de helt riktige designs som passer for dere.

For eksempel er motiver som verdenskart, skylines eller abstrakte motiver veldig populære å anvende i stuen, der de både er en flott veggdekorasjon men samtidig tilfører noe personlig til rommet. Huregler, oppskrifter og morsomme sitater er et opplagt valg til kjøkken eller entré.

Med de mange designs, farger og størrelser som finnes på markedet er det bare å gå på oppdagelse og finne dine favoritter. Det vil helt sikkert være mange som passer inn i ditt hjem og din innredning, uansett hvilket rom du vil dekorere. 

Flere nyheter