Finn ditt neste kamerastativ på Coolpriser

20 januar 2021
admin

Hvis du produserer content som en del av hverdagen din er det mange ting du skal tenke på, holde styr på, planlegge, redigere og legge opp. Det å ha de viktigste verktøyene for å gjøre jobben så lett som mulig er en helt essensiell ingrediens i suksess og overskudd. Et kamerastativ er et bra eksempel på dette. Jeg kjøpte mitt på Coolpriser.

Det er nemlig et verktøy som gjør at du kan få mye mer frihet i forhold til innholdet du lager. Du har begge hendene frie, du kan bevege deg mer rundt, du kan ta det med deg rundt og er ikke på samme måte avhengig av andre for å gjøre jobben sammen med deg. Og i disse tidene der koronaen herjer landet fortsatt er det også bare bedre og tryggere å ikke behøve å ha med seg noen for å ta bildene.

Gi innholdet ditt en oppgradering

Når du har de riktige verktøyene har du også mer frihet til å være kreativ med arbeidet ditt. Borsett fra det tekniske har du også mulighet til å utfolde kreativiteten din mer. For med et stativ kan du leke mye mer med de tekniske innstillingene på kameraet eller mobilen din, som du kan kjøpe en add on til som gjør at du kan bruke begge deler. 

Du kan utforske ting som lukketid og blender for å lage effekter på bildene du tar. Du kan prøve deg på elementer som bare ikke er mulig når man tar bilder alene. Med et stiv står man bare mye mer fritt til å ta bilder uten hjelp fra andre på en måte som både er profesjonell og gøy.

Det å kunne gi innholdet sitt en oppgradering til tross for de begrensningene vi har akkurat nå er enda mer imponerende enn det ville ha vært ellers. Slå deg løs!

Flere nyheter