Finn din stil

16 april 2020
Johanne Hansen
Finn din stil

Mange menn prøver å finne sin stil. Å ha god stil er en morsom hobby og det endrer i stor grad hvordan andre mennesker oppfatter en. Det som også er viktig å tenke på er at det også i stor grad endrer på hvordan man ser på seg selv. Å ha god stil gjør noe med selvtilliten. Det er nemlig ikke sånn at dette er noe som bare kommer av seg selv, alle må begynne et sted, men du kan få masse igjen for det senere. 

Kvalitet i garderoben

Det er viktig å fokuserer å kvalitet nord skal finne nye ting til garderoben. Kvalitetsting er ofte bedre designet, har en penere form og holder lenger enn klær i dårligere kvalitet. Det er også noe som bidrar til å gi den riktige utstrålingen til antrekket ditt. Det er lurt å begynne med en basisgarderobe. Du kan for eksempel begynne med å finne et perfekt par jeans. Gjerne et mørkt par som er stilig og som sitter helt perfekt. Her kan du investere litt. Det samme gjelder hvis du vil begynne å gå med dress til hverdag, invester her og finn noe du kan bruke i flere år fremover. Klassisk og tidløst. Du kan også supplere denne garderoben med accessories, for eksempel armbåndsur, skjerf og belter. Dette er ting som kan bidra til å høyne uttrykket ytterligere. Men du må ikke glemme håret!

Hår har noe å si

Det er viktig å ikke glemme håret når du skal få ny og bedre stil. Hårtap er noe som mange menn opplever som svært ødeleggende for selvtilliten. Derfor kan det være greit å se nærmere på behandlinger for dette hvis du gjerne vil få bedre selvtillit og se mer velpolert ut og stilig. Det er en viktig del for mange å få på plass. 

Flere nyheter