Finn din perfekte kontinentalseng på www.bedrenaetter.no

19 mars 2021
Sofie Ulsaker Nordahl

Det å kjøpe en nys eng er noe om har stått på ønskelisten vår veldig, veldig lenge nå, men fordi det har vært andre viktigere og mer akutte ting på listen over ting vi hadde lyst til å orden i hjemmet vårt, er det noe som har kommet lenger ned på listen enn det vi kanskje hadde ønsket oss.

men nå har tiden kommet og vi har bestemt oss for, etter lang prat, masse lesing og utforsking på www.bedrenaetter.no, for en kontinentalseng som er stor nok til at vi både kan sove der komfortabelt begge to, men som også har plass nok til at vi om noen år kanskje må gjøre plass til en liten en som også har lyst til, og behov for, å ligge der sammen med oss.

Det å kjøpe en seng er jo ikke noe man gjør særlig ofte, og derfor blir det et valg som er mye mer viktig enn det man kanskje tror. For det å kjøpe en seng er jo forhåpentligvis en investering man skal ta med seg de neste minimum ti årene, så det å velge riktig blir veldig viktig. 

Planlegg for fremtiden

Vi har på ingen måte snakket om at vi skal ha barn veldig snart, men når vi har kikket på forskjellige senger og ikke minst når vi har kikket på størrelser på senger inne på www.bedrenaetter.no har vi likevel vært utrolig enige om at det var en rimelig stor seng vi skulle ha, av nettopp den grunnen og det er ganske hyggelig egentlig.

Vi er veldig fornøyde med det valget vi har endt opp med å ta. Det er i tillegg mye mer bærekraftig å ta valg for fremtiden når man velger denne slags store ting, sånn at man ikke ender opp med å måtte bytte ut og kjøpe nytt sende. Vinn/Vinn!

Flere nyheter