Finn deg en ny Tannlege i Grünerløkka

12 februar 2021
admin

Det er kanskje mange som ikke tenker på det, meg selv inkludert for noen år siden, men det er helt opp til deg om du vil bli hos tannlegen din eller finne en ny. Jeg har hatt noen dårlig opplevelser med min gamle tannlege og med en gang det gikk opp for meg at siden jeg betaler så mye er det jeg som er kunden og kan ta med meg pengene mine et annet sted. 

Jeg fikk anbefalt å finne en ny Tannlege i Grünerløkka fordi det er der jeg bor og det er smart å ha en i nærheten. Jeg fikk derfor en ny tannlege hos Grünerløkka Tannhelsesenter og har vært veldig fornøyd med det. Det er ingen som er glad i å dra til tannlegen, uansett om man har hull eller ikke, så det er viktig at man har en tannlege som man stoler på.

Velg en lokal tannlege

Det å ha en lokal Tannlege i Grünerløkka har også hjulpet meg fordi jeg ikke skal reise til et annet sted i byen. Det høres kanskje teit ut at det overhodet har betydning, men det har det. Det å ha en tannlege i nærheten av der jeg bor har gjort at alle de unnskyldningene for å ikke ha tid til å dra til tannlegen har forsvunnet litt eller i hvert fall blitt ugyldige og derfor vanskeligere å overbevise meg selv om.

Det å ha en tannlege i nærheten av der man bor er vist å ha en effekt på hvor ofte man faktisk kommer seg til tannlegen eller ikke og med tannhelse som værende noe som påvirker utrolig mange aspekter av helsen vår generelt, er det absolutt noe vi alle sammen burde prioritere høyere. 

For å dra til tannlegen er en investering i helsa vår og det er så utrolig viktig at vi gjør det!

Flere nyheter