Er det trygt å reise på ferie?

01 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Sitter du ofte med en guffen følelse og frykt når du er på ferie, for at det skal skje noe mens dere er bortreist? Det er du ikke alene om, og det er mange som er redde for innbrudd når de reiser bort. Det har vært mange eksempler på innbrudd, og de fleste kjenner noen som har opplevd det. Det mange ikke vet, er at det er ting man kan gjøre for å gjøre boligen sikrere. Det skal vi se på nå, så slipper du den ekle følelsen av uro når du reiser bort. 

Føler man seg tryggere med overvåkning?

Det er jo sånn at man skal slappe av og kose seg når man er på ferie, og ikke uroe seg for hjemmet – og ting som KAN skje. Det er jo alltid en hypotetisk risiko for et innbrudd eller tyveri, og det er derfor man har forsikring. Men når forsikringen kommer i spill er skaden allerede skjedd – er det noe man kan gjøre før det? Svaret er ja.

4G kamera

Det er jo sånn at man kan innbruddssikre hjemmet på flere måter og installere låser og lignende som gjør det vanskelig for en innbruddstyv å komme seg inn. Det er også sånn at man kan benytte seg av overvåkning. Da kan man følge med uansett hvor man er med 4G overvåkningskamera, og det kan virke avskrekkende på tyver at de kan bli sett og oppdaget. 

Finn overvåkningskamera på nettet 

Derfor er overvåkningskamera en populær løsning. I tillegg kan man bruke det til å overvåke ting som båt eller bil på hytta, som kanskje står til værutsatt til. Det har altså flere bruksområder enn bare innbruddssikring. På sider som https://www.kameraogsikkerhet.no/ finner du et stort utvalg av overvåkningskamera som kan kobles til nett. Det er lurt å ha et stort utvalg å velge i, så kan man finne det helt riktige. 

Flere nyheter