Bruk smarte materialer som plexiglass når du pusser opp

29 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Er det kanskje på tide å pusse opp? Da er det lurt å sette seg litt inn i smarte og kreative løsninger, så man enkelt kan friske opp et rom som er blitt trist og kjedelig med årene.

Er du blitt husblind?

Har du bodd lenge samme sted? Da er det faktisk veldig lett å bli det man kaller for husblind. Husblind vil si at man rett og slett blir blind for hvordan boligen egentlig ser ut. Kanskje er det små ting man lærer seg å ignorere, som rotehaugen i hjørnet, eller klærne på krakken på soverommet (vi har alle en sånn). Det er bare det, at når andre kommer på besøk, så ser de alt – også de tingene du ikke ser lenger. Derfor kan det være lurt å ta en kikke på boligen med et nøytralt og objektivt blikk, så man kan se hva det er som trenger til å friskes opp litt.

Det er nemlig ikke alltid nødvendig med full oppussing. Noen ganger trenger man bare noen morsomme og fine løsninger med nye og spennende materialer. 

Hva kan jeg bruke plexiglass til? 

image

Når du skal bruke plexiglas i oppussingen, er det lurt å vite hva det kan brukes til. Kanskje er det flere ting enn du tror? På et barnerom er det mange smarte ting man kan lage av plexiglass. I tillegg kan man sørge for at ting blir sprutsikre og enkle å rengjøre. Hvis du vil lage et morsomt bord, enten i stuen eller på barnerommet, kan man for eksempel lage en ekstra bordplate av plexiglas som man legger over bordplaten, så man kan ha tegninger, bilder og lignende under. Det gjør bordet ekstra fint og spennende. Det er mange spennende ting man kan gjøre med plexiglass, og man kan også bruke montre og puttekasser i plexiglass til å organisere ting, som for eksempel smykker eller pyntegjenstander. 

Flere nyheter